ahlan wa sahlann

saya budak (budak la sgt..he3..) sdg belajar2, semestiny ada byk salah, jd tolong ler tunjukkan....

blogku buku catatanku.......

sudi2 ler nasihat, tegur n komen yerr...hehe




Wednesday, November 11, 2009

LUmuT XijAu..SAPE eh???

Asslmkm kpd saudara seislamku...

Hmmm n3 kali ni sbenany sy wt sbb nk join contest cik lumut yg dikenali ramai tu… klu sesape xknl lg KLIK KT CNI EK…syarat dia senany ni…hehe…ye ler bak kt dia gak “bagitau semua makhluk dunia yang korang join contest ni.” ataupn tgk jer gambar kt bwh bwh ni, xpyh klik pn xp, tiada paksaan dr sy...hehe. MEMPERKENALKN……….TADAA..........


bkn yg atas ni, yg ats ni lumut gak tp xtau jantina dia ap… da ler bajet omputih, xsedar badan tu ijau…hehe…eh, astaghfirullah.. kutuk lumut lak, padahal lumut pn ad peranan n jasany…huhuhu.
kt bwh ni ha dia cik lumut…kn da kt td kt bwh bwh ni…maknany kt bwh gmbr lumut omputih tu lerr...heeeeeeeeeeee phm x??

hmm ni ler dia cik lumut, jantina dia ialh pempuan..telah sah ler ngn cara pakaianny yg melambangkn seorg pempuan…(cik mut sori ek sbb xminx izin dlu nk amek gmbr nih…huhu).

Ramai gak yg wt cite khayalan antara dia ngn cik lumut, sy pn terpike2 ler jugak nk berkhayal ap yer ngn cik lumut ni…nk wt kisah cinta xbole sbb sy pempuan, xcy tgk gmbr kt bwh tu…


jd xnk ler berangn cmtu kang xpsl2 jatuh cinta btol2 x ke haru biru jdny nnt…huh. Jd sng cite xpyh nk wt2 cite yg sememgny da xda cite yg sbena melainkn ad cite ngn sbena- bena cite… ß tah ap2…
sy pn bru jer knl cik lumut ni (knl di alam maya jer ler…hehe). Xsangka dia seorg pempuan sbb name lumut ni cm seswai utk laki jerr... emmm xkisah lerr kn janji cik lumut bahagia ngn blog esoksemalamny tuh...

Setelah menjejakkn jejak di blog cik lumut, sy rasa (ni bg diri sy lerr) ~blog esoksemalam best kerana cik lumut xda wt cite yg menunjukkn dia tergedik2, setakat yg sy bace ler…xsume sy da bace sbb sy bkn rajin sgt mbace tp rajin ler jugak n kekadang mls gak..tambah kalu panjang sgt pastu xda letak gmbr2 yg bole ilangkn kebosanan sy mbace…xkisah ler gmbr ap…eh tp kisah ler jugekkk..hehe....

lg bestny krn ad terselitny lawak2 yg berjaya wt sy terhibur…tahniah2..emmm lg sbb cik lumut xterlalu excited menjd model dlm blog cik lumut tu (mksudny model yg nk posing2 maut ler…seksi ker… gatal ker…miang ker…nyampah sume tu…huhu)…lg, bla bace post cik lumut susah gak nk agak jantina dia ap sbb dia lumut dua alam..haha...tgk gmbr bru tau dia pempuan...~

Pastu yg xbestny dlm blog cik lumut (bg diri sy gak), komplen ke ngumpat nih?? Xp ler kn sbb dia yg tany…~blog esoksemalam tak best kerana ad perkataan yg sy benci iaitu BANGANG… kalu dlm blog tu ad perkataan yg laknat org atau diri sendiri (conth bangang, sengal, bodoh, dll seumpamany) memg sy xsuka xsuka xsuka n xsuka….sbb tu sume bole menjd doa…~

Sekian smpi sini jer…sy minx maaf yer pd sumer kalu ad salah silap sy….maafkn sy………………………………….

n jom join contest cikLUMUT...

Wassalmkm..bye…

15 comments:

{lumut} said...

salam cik adik manis.
thanx sbb join contest tuh..
semua pernyertaan akan diadili oleh para juri,bukan saye ye..hehe...

than utk teguran tuh...
tp tuh la..susah nak elak..
dlm blog je la slalunye melepaskan perasaan.
erk...

sape suh curik gamba?
=p
salam kenal..tc.

:: hayati :: said...

apsal pelik ni... sy bru jer publish post ni ari ni rabu 11hb, tp nape tarikh dia semlm lak ni..huhu

sy xnk menipu!! tp tarikh tu da menipu anda sume...huhu

Razman said...

sje jalan bce cntest..wktu tu die ikot seting masa kte ikot zone mne..pstu die kre start ble kte type, bukan wtu post..klu nk tkar g post option n tukar manual.

Fatt Chin Choy said...

salam

jalan2 tgk entri contest sambil cari aweks

hahaha

baca dan baca dan baca takder citer rupanya... ketawa aku sorang2. lawak gak

ko tak join part lagi satu ker? tu lagi senang. main teka2 jer. itu baru sorang aku tgk dah join

nursarah87 said...

haha..sempoi je crita..ceh sebenarnya takda crita pun..

slogan berbentuk teguran macam nice juga..hehe

'im in mission of visiting lumut contezter'..

kawie2020 said...

hehehehe... selamat bertanding... kite link yer... hehehehe.. ayat skima nk ngorat.. hahahaha

mazru said...

ape citer ni cik hayati..x paham

:: hayati :: said...

Wkmslm dr cik adik manis (hehe perasan..)

Thanx gak pd cik lumut sbb penyertaan sy yg tah pape ni di terime...

oo sbb cik lumut blum ad lesen tuk jd juri yer...heeeee

same2..tegur ler sy gak yer..sy pn kadang terlajak gak..hehe

huhu...ala curi ker?? Hukum ler sy...huhuhu


time kasih razman...k da seting da...

LanaBulu said...

Okay..dah maaf dah siang2..

:: hayati :: said...

Wkmslm fatt chin,
Bole tp kt sini xramai aweks huhu...
Emm memg xda cite kecuali nk gtau sape dia lumut yg xijau tu jer...hihihi
rasa cm nk join, tgh pike2 gak nk teka ap...


Haha nursarah...tu ler pasal.. cume nk gtau sape dia lumut yg bkn kaler ijau jer...huhuhu
hmm tang teguran tu syukur cik lumut xmaki sy..hehe
jom join ramai2...

:: hayati :: said...

Thanx kawie...
hmmm slh satu cara ngorat yg ble di terima...hahaha

la mazru tkut sy...mudah2an para juri cik lumut phm ler hendakny...huhu

alhmdulillah...ok time kasih ye lanabulu...heeee

abe long said...

heh..bace punye bace nk tggu citer nye last2 abes gitu jerk...
tertanye2 jugak.. mane citer nye
ke ah fatt dah bawak larikkk?
kot payah nk menang...
hahahahaha
okezzz
okezzzz
saje je jenjalan bace blog org...
kebetulan ari ni terponteng kelasszzz
bak kate sape tu..lupe la plak i pollow u pollow i..
hahahahaa

:: hayati :: said...

hehe abe long xda sesape pn yg bwk lari...
sori ler memg xda citer pn...ketandusan idea tp penyertaan diterima gak...
n akhirny....kalah!!! syukur...huhuhu

oo terponteng yerr...hmmm..btol ler kot..

nk kena follow balik ker??? akn dipertimbangkn...heeeeeeeeeeeee. jgn mare...

Mario said...

yati...
menang ke kalah?hehe... kalah eh...

:: hayati :: said...

tau xpe..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...