ahlan wa sahlann

saya budak (budak la sgt..he3..) sdg belajar2, semestiny ada byk salah, jd tolong ler tunjukkan....

blogku buku catatanku.......

sudi2 ler nasihat, tegur n komen yerr...hehe




Thursday, December 15, 2011

Terserempak gambar bogel…

Kalu da memandang gambar2 lucah pasti teringat2, susahnya nk memadamkannya dari memori kepala otak kita ni, btol x???

Kalu da on9 tu, satu hari nanti pasti akan terserempak juga dengan gambar2 lucah...

kadang2 tu nk google gambar utk bubuh dlm blog pun bole terserempak dengan gambar2 yg menjijikkan…

Susah pulak tu nak memadamkannya dari memori otak ni…agaknya sbb pandang lame2 dan pandang byk2 kali kot…aduhaii yaAllah, ampunilah hambaMu ini…

wahai diriku, mata ini akan mendakwa aku di akhirat nanti…

5 comments:

Selendang Merah said...

betul tu...sekarang gambar2 yg x elok tu meluas...secara tak sebgaja kita leh jumpa...sebab tu lah sm suka lukis sendiri..lau nak cari gambar memang akan jumpa lah gmbr2 yg x elok tu...subhanaallah

:: hayati :: said...

a`ah la sm, kadang tu kak yati taip perkataan biasa jer bkn perkataan lucah pn tp ada gak terselit gmbr lucah satu dua...

Orang Pulau said...

internet tanpa sempadan ... dunia di hujung jari anda .... dunia tanpa sempadan .....

sekamar rindu said...

salam...

jaga mata..nikmat tuhan yang paling besar buat hamba2nya...

*folo ur blog

Mazru Majid said...

salam hayati..

ye la aok..
kdg tu kite boleh setting kat browser supaye tapis mende2 yg adult nih..

apepun internet bnyk unsur negatif kalo salah gune...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...