ahlan wa sahlann

saya budak (budak la sgt..he3..) sdg belajar2, semestiny ada byk salah, jd tolong ler tunjukkan....

blogku buku catatanku.......

sudi2 ler nasihat, tegur n komen yerr...hehe




Friday, May 7, 2010

Blog ke2…

Asslmkm wt sumer saudara seislam sy……

Jom singgah ke blog ke2 sy……blog ni sgt sesuai dijenguk oleh ibu2, bapa2, atok2, nenek2, mak2 sedara n pak2 sedara kpd baby2 atau kanak2 pempuan mcm kt bwh ni…huhu

Sbb kt blog tu, sy ada pamerkn hasil keje sy berupa gaun2 (baru sehelai jer sebenarny…hehe ) yg cumel2 utk kanak2 pempuan....

Sila la ziarah n membeli….huhu

Sekian, wassalamkm....

12 comments:

GhOsToNe said...

bagus2!

:: hayati :: said...

huhu......

Mazru Majid said...

waaaa...hebat tu,nanti koi link kat blog koi ek

nile lg yati weh..join hypro,pastu promote bisnes aok te

:: hayati :: said...

tq mazru....

cadangny memg nk mazru tp keadaan xmengizinkn lg.......huhu

piewahid said...

salam ziarah yati,

moga terus sukses...:)
hidup mmg perlu sntiasa ambil peluang yg ada dan bersikap positif.

:: hayati :: said...

wkmslm,
insyaAllah pie.....time kasih.......hehe

Insan Biasa said...

saya suka tgok blog tu

:: hayati :: said...

klu suka kena beli tu......hehe

Insan Biasa said...

Nak beli untuk sape ye ....

kena fikir lu .. he he ...

:: hayati :: said...

xpe2 bole pike lu......hehe

Insan Biasa said...

dah fikir 2 ..
tak ada baby lah

Insan Biasa said...

tunggu ada baby ye ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...